Voor de Arts naar het Buitenland

Ervaringen met het reizen naar het buitenland voor de medische behandelingen

Contact

Op vakantie in een kuurord geweest?

Bent u op vakantie in een kuurord geweest? Post hier uw ervaringen mee.

Uw ervaring is belangrijk voor anderen die plannen hebben om naar buitenland gaan voor een medische behandeling.

Aanpassingen aan de site van Dental Reizen

Bekende Nederlandse bemiddelingsbedrijf Dental Reizen is aan het vernieuwen van haar website.

Er is meer informatie op de site gekomen, vooral voor mensen die twijvelen tussen buitenlandse en binnenlandse behandelingen.

Dag voorbij

Het is zondag avond. Nog een dag voorbij.

Het weer was mooi. Wij hebben erg lekker gegeten. Gezellig bij elkaar gekomen om even kletsen. Gewoon prettige dag geweest.

Ik zou iedereen zo een dag toewensen.

Leuke bijverdienste

Toevallig een leuke site tegengekomen. Gpt-nederland.nl .

Via deze site kan je je aanmelden bij een of andere spaar-programma. Dan kan je geld verdienen door betaald e-mails lezen en websites bezoeken. Bovendien kan je via die programmas producten met flinke kortingen kopen. Er is nog een mogelijkheid: enquetes invullen tegen vergoeding. Dat geldt voor Nederland en Belgie.

Daarnaast zijn er een paar internationale PTC-programmas waar je wereldwijd kan bijverdienen door het bezoeken van websites. Ook hier zijn de betaalde enquetes te vinden.

Vakantie in Valencia

Onlangs ben ik met vakantie naar Valencia (Spanje) geweest.

Ensamble Calatrava

Valencia, Calatrava

Wat mij opgevallen is dat in Valencia vrij veel tandartspraktijken en dental klinieken zijn.
Heeft iemand ervaringen met behandeling door spaanse tandarts? Deel uw ervaringen met anderen op onze site.

Dank voor aandacht

Beste spammers,
Mijn dank voor jullie aandacht voor mijn site. Ik krijg tientallen mails per dag vanuit versheidene landen – vooral Korea en China – met allerlei links naar de sites die geen verband hebben met betreffende thematiek. Ik waardeer jullie werk. Maar helaas de meeste gelinkte sites kan ik (en betreffende bezoekers) niet lezen want de berichten zijn in Koreaans of Chinees geschreven.
Doe alstublieft de moeite om ten minste in engels te typen dan kan ik misschien reageren of zo…
Veel plesier verder met spammen!

“Beste” provider der Nederlanden

Ja. Beste staat tussen aanhalingstekens omdat het eigenlijk om slechtste provider gaat. En wat denk je? Welke is dat? Dat dacht ik al. Jij weet het al lang nog beter dan ik. Bekende ZIGGO heeft mij vandaag zo teleurgesteld dat ik nu al klaar ben om klacht in te dienen. Het is namelijk zo – als je ZIGGO aansluiting hebt dan moet je geen nieuwe router aan te sluiten. Er komt probleem met probleem mee. Apparaat wordt niet erkend door modem of nog wat… Internetverbinding valt weg na 10 seconden… Kortom is De ZIGGO een van de “beste” internetaanbieders der Nederlanden.

Nare ervaring met mailserver

Wat een nare ervaring heb ik gisteren en vanmorgen gehad!
Net alles goed werkend begon te lijken is de hoofdcomputer voor mailserver kapot gegaan. Eerst kwam een niet zo prettige geurtje er uit. Dan na een par keer restarten kwam er rook uit en een klap…. De voeding was verbrandt. Ik dacht al dat alle mails verloren zullen gaan:(
Hele ochtend bested voor reparatie. Op dit moment is alles opgelost en werkt alweer naar behoren. De site is online. Er mag reactie geschreven worden.

Bezoekers op de site

Beste bezoekers van Voordeartsnaarhetbuiteland.nl!
Het is niet veel reacties binnengekomen de laatste half jaar. Ik moet sterk nadenken of het nog steeds zinvol is de site online te houden. Ik zal een tijdstip bedenken. Als er voor die tijdstip conversie op de site niet groeit dan ga ik stoppen met mijn iniciatief.