Voor de Arts naar het Buitenland

Ervaringen met het reizen naar het buitenland voor de medische behandelingen

Contact

Bij de Tandarts in het Buitenland

bij-de-tandarts
De tandarts in Nederland bezoeken is vooral prijzig. Bovendien moet je voor een afspraak soms weken wachten. Daarom hebben veel mensen de keuze gemaakt om naar buitenland voor een behandeling te gaan. Een van favoriete landen is Turkije. Daar kan je tijdens vakantie jouw gebit laten behandelen. Niet alleen Turkije maar ook Hongarije en Polen zijn aantrekkelijk voor patienten met tandproblemen. In die landen zijn er de gunstige tandartskosten en kortere wachttijden bij dentist.

Heeft U een behandeling gehad bij de tandarts in het buitenland? Had U de nieuwe kronen of vullingen laten plaatsen, de tanden laten bleken?

Vertel hier over Uw ervaringen met de behandeling en over de reis in algemeen. U mag ook indicatie van de kosten tandarts vermelden.

Heeft U tijdens de reis gebruik gemaakt van diensten van bemiddelingsbedrijf? Laat ons weten hoe U het werk van bemiddelingsbedrijf beoordeelt.

Dat alles kan heel nuttig zijn voor de anderen wie van plan is naar het buitenland gaan voor de behandeling bij de dentist.

8 reacties op "Bij de Tandarts in het Buitenland"

 • Namens Vera Jans. Ze heeft een mail gestuurd in plaats van reactie.
  ________________________________________________________

  KRONEN BOVENGEBIT CEMENT LOS GEKOMEN
  VERVELENDE ZAAK CEMENT LOSGEKOMEN VAN BOVEN HEB EEN RIEKENDE MOND SPOELINGEN HELPEN NIET . TANDEN IN TURKIJE LATEN PLAATSEN 5 JAAR GELEDEN WAT TE DOEN IN BELGIE KAN IK NIET VERDER GEHOLPEN WORDEN . HEB LAST VAN SLIJMEN IN DE MOND
  ________________________________________________________

  Beste Vera,
  5 jaar geleden geplaatste kronen zijn los gekomen. Vervelend maar lijkt ons toch een teken van goede kwaliteit. Vijf jaar is redelijk lang, toch?
  Volgens ons is voor jou verstandig even naar de tandarts in Limburg gaan. Er is een praktijk in Berg en Terblijt en een andere in Lemiers (gemeente Vaals).

 • Beste allen, Een maand geleden heb ik mijn onder gebit laten doen (Implantaten en kronen) in Kusadasi en tot nu toe zeer tevreden. Eind september ga ik terug voor mijn bovengebit. Ben zeer tevreden fijne tandarts en hulp van een nederlandse assistente en ook de prijs natuurlijk. Email adres van de nederlandse assistente is kusadasiinmanyways@hotmail.com

 • Na enig zoeken op internet het bedrijf Smile Partners gevonden. De eerste afspraak gepland, toch wel enigszins nerveus, maar dat was niet nodig. Al vanaf de eerste ontmoeting was het vertrouwd. De tandarts in Serik is een moderne, jonge vent, met een prachtige, goed geoutilleerde tandartspraktijk. Ondanks het feit dat hij slechts een beetje Engels en nog minder Nederlands spreekt, gaat het communiceren uitstekend, mede dankzij het feit dat Gul bij alle behandelingen aanwezig is. We zijn inmiddels al een tweede keer geweest. Hebben eerst onze beide bovenkanten laten voorzien van Zirkonium kronen en een jaar later de onderkanten. Vakwerk, snel, pijnloos en goed. Heb niets dan lof over de activiteiten van Smile Partners. Gul is als een familie lid voor ons. Altijd hartelijk, tijd genoeg en niet opdringerig. Als je iets niet wilt, hoeft het ook niet. Er wordt niets “door je strot gedrukt” Kan iedereen aanbevelen gebruik te maken van dit bedrijf. Kosten? Meer dan de helft van wat je in Nederland betaald. Service? Meer dan dat je in Nederland krijgt. We gaan dit jaar terug voor controle. Is dat nodig? Nee, ik denk het niet, maar we gaan gewoon omdat het een plezier is om hier naar de tandarts te gaan, en…. we plakken er gewoon weer een weekje vakantie aan. Super toch?

  —————————
  Dank je Monique.

 • Samen met mijn vrouw ons gebit laten renoveren in Serik 54 zirkonium kronen voor ons beiden. Geen centje pijn gehad, supersnel, en een oogverblindend resultaat. En dan ook nog eens voor eenderde van de prijs in Nederland . Begeleiding vanuit nederland mee supermeid en vakvrouw ik zou zeggen waar wachten jullie nog op

 • het bedrijf http://www.smilepartners.nl is sinds 2004 actief in het plaatsje Serik /Antalya

 • Ik heb een simpele behandeling gehad in Serik. Tandsteen was verwijderd. Opmerkelijk en zeer prettig is dat bij de turkse arts moest ik niet in de stoel gaan liggen zoals in Nederland maar ik zat gewoon op mijn gemaak. De tansteen was verwijderd en de tanden heel netjes gepolijst.
  Kort gezegd ben ik 100% tevreden. Geen twijfels – behandeling in Turkije is veel beter dan in Nederland. En niet vergeten daar is nog eens veel goedkoper.

Leave a Reply