Voor de Arts naar het Buitenland

Ervaringen met het reizen naar het buitenland voor de medische behandelingen

Contact

Bij de Kaakchirurg in het Buitenland

implantaten kaakchirurg
De kaakchirurg (of stomatoloog) moet ingrijpen als er problemen met tanden en/of tandvlees ontstaan die niet meer door de tandarts verholpen kunnen worden. Dan moet de zieke tand eruit. In plaats van kapote tand zet de kaakchirurg een implantaat in de kaakbot. Daarna wordt de tandkroon er op geplaatst. Als er niet voldoende kaakbot is wordt de bot bijgevuld met speciale poeder.

Heeft U de implantaten laten plaatsen of kaakbot laten bijvullen of had U een andere behandeling bij de kaakchirurg in het buitenland?

Schrijf hier Uw verhaaltje over behandeling door de kaakchirurg en over de reis in algemeen.

Heeft U gebruikt gemaakt van begeleiding? Wat is Uw beoordeling van het werk van bemiddelingsbedrijf?

Dat soort informatie kan zeer goede hulp zijn voor de anderen die willen zijn kaken laten behandelen bij de stomatoloog in het buitenland.

4 reacties op "Bij de Kaakchirurg in het Buitenland"

  • Binnenkort is het zo ver. Ik ga kronen zetten op implantaten. Spannend…

  • Hoe lang zal het duren totdat de kronen geplaatst worden? Jouw tandvlees en kaakbot moeten toch genezen worden? Ik heb gehoord dat er maanden of 3 a 4 zitten tussen plaatsing van implantaat en dan kronen.

  • Ik heb bij kaakchirurg Gassan Yucel (in Antalya) behandeling gehad. Binnen 50 minuten heeft hij 5 tanden verwijderd en 5 implantaten geplaats. De operatie was goed uitgevoerd, De begeleiding (naar kliniek brengen, vertalen, terug naar hotel brengen) was uitsteken uitgevoerd door Gulperi Acar van SmilePartners.

Leave a Reply